beskæring

Beskæring: Klip korrekt!

Beskæring: Klip korrekt!

Æbletræet blomstrer, og æblerne popper frem… hvis du vel og mærke har sørget for at beskære træet korrekt. Med professionel beskæring af træer i Vordingborg kan du være sikker på at få det optimale ud af dine frugttræer. 

Hvorfor er korrekt beskæring så vigtig?

Både frugttræer og andre træer og buske har godt af at få en lille ‘studsning’ af og til. Beskæring betyder at klippe de grene af, der enten forhindrer frugttræer i vokse korrekt for optimal frugtbæring, eller de grene på blomstrende træer og buske, som mindsker blomstringen. 

At et træ eller en busk bliver beskåret korrekt, er vigtigt af flere årsager end blot frugter og blomstring – hvis du klipper et træ eller busk forkert gentagende gange kan det få katastrofale følger for planten. Der kan komme sygdomme, råd eller skadedyr, der hvor grenene er afklippet. Nye planter kan stoppe med at vokse som følge af forkert beskæring, og i værste fald kan et træ eller en busk dø. 

Professionel beskæring af træer i Vordingborg

Når du vælger professionel beskæring af træer i Vordingborg, vælger du en sikkerhed for sunde og stærke planter med optimale chancer for vækst, blomstring og frugt. Du kan evt. vælge at få fagfolk til at beskære dine træer og buske de første år, så du sikrer en sund start for planten – og så må du sikkert gerne kigge gartneren over skulderen og få lidt gode tips til, hvordan du selv beskærer fremadrettet. 

Ikke alle buske og træer ønsker eller behøver beskæring – det er derfor vigtigt, at du altid rådfører dig med fagfolk, inden du giver dig i kast med klipning af grene. Hyr evt. en gartner til at kigge forbi din have til en snak om, hvilke buske og træer, der evt. ville have godt at beskæring, inden du får et tilbud på opgaven.