Dekorative aquascapes

Hyggefisken har eksisteret siden 2001, og ligger i Tommerup på Fyn. Forretningen har specialiseret sig i havedamme og akvarier. Webshoppen af samme navn er senere kommet til, og her finder du et stort udvalg af akvarier, skulpturer samt udstyr til pleje og vedligehold af akvarier.

Hos Hyggefisken biOrbcenter finder du bl.a. komplette akvariesæt fra britiske biOrb. Denne type akvarier er designet af designer Samuel Baker i 1999. Samuel Baker står desuden bag de mange detaljerede plantedekorationer og skulpturer, som Hyggefisken også forhandler. Inspirationen finder han på rejser rundt i verden. Akvarierne er mere end bare et sted at opbevare fisk. Det er et aquascape, der symboliserer landskaber og naturen i sin fineste form. Akvarierne fås i forskellige størrelser og indeholder lamper og filter. Det eneste der mangler er vand, fisk og dekorationer. biOrb akvarier er inspireret af naturen og havet. Ideen var at bringe naturens skønhed ind i folks egne hjem. Resultatet er blevet til en kollektion af stilfulde akvarier, der ikke blot giver dig det afslappende aspekt i at holde fisk, men også er en indretningsmæssig perle i dit hjem.

biOrb kan fyldes med dekorationer, skulpturer og vandplanter efter ejet ønske. Hos Hyggefisken biOrbcenter kan du købe komplette dekorationssæt eller selv sammensætte dekorationer og tilbehør. På den måde kan du skræddersy dit akvarie, så det passer til dit hjem.

På webshoppen finder du desuden masser af produkter til rengøring af akvarier. Du bør sørge for at sætte dig ind i hvordan du renser og vedligeholder dit biOrb akvarie, da forkert brug af rengøringsmidler kan beskadige pumpen eller sætte spor på glasset. Har du spørgsmål til produkterne, kan du altid henvende dig til Hyggefisken og få hjælp og vejledning.

Med et akvarie fra biOrb kan du dekorere dit hjem på en anderledes måde, der gennem en kombination af moderne design og et strejf af natur, sammen skaber et unikt udtryk i dit hjem.