gravsten

Et værdigt minde

Et værdigt minde

advertorial

En vigtig del af sorgprocessen

For mange mennesker er etableringen af et smukt og personligt gravsted til vores afdøde en vigtig del af sorgbearbejdningen. Det kan være en lille trøst at skabe et sted, hvor man kan mindes sine kære og huske de gode tider, der har været. En essentiel del af et gravsted udgøres naturligvis af stenen, der kan komme i mange udformninger, og som kan dekoreres på mange forskellige måder. En personlig gravsten kan medvirke til skabelsen af et fint sted, der indkapsler netop det menneske, du har mistet, og som du ønsker at mindes. 

Udvalg af smukke gravstene 

Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S har et stort udvalg af smukke gravstene. Stenene findes i mange forskellige udformninger, granitter og farvestrukturer, hvorfor der er gode muligheder for at finde en gravsten, der falder i netop din smag. Du tilbydes professionel rådgivning, når du skal foretage dit valg. Hermed undgår du at ende med en gravsten, der bryder reglerne på den kirkegård og afdeling, hvor dine kære skal ligge. Rådgivningen kan desuden være yderst kærkommen, når en stor beslutning skal tages i den svære tid, der følger efter tabet af en elsket. Stenhuggeren er bevidst om det vigtige arbejde, det er at hjælpe dig til at finde den helt rette gravsten, hvorfor respektfuld og kyndig rådgivning samt grundigt udført håndværksarbejde vægtes meget højt. 

Stenhuggeren rådgiver dig desuden gerne hvad angår valg af inskription. Efter mange år i branchen har Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S et godt blik for netop dette, og står altid klar til at videregive deres gode råd og idéer. I samarbejde kan I finde frem til den helt rette løsning, der både matcher de efterladtes smag og indkapsler afdødes personlighed. Du kan se meget mere til Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S og deres gravsten i Guldborgsund her.