gulvafslibning slagelse

Få det gulv, du drømmer om, med en gulvafslibning i Slagelse

Få det gulv, du drømmer om, med en gulvafslibning i Slagelse

I dagens Danmark er et smukt, velbevaret, originalt trægulv efterhånden et særsyn. Mange mennesker forsømmer deres lækre trægulve, og vælger – som følge af tidens trends og modeluner – at skifte dem ud med mere moderne alternativer, så som epoxygulve eller andre former for nem gulvbelægning så som mikrocement eller beton.

Dette kan selvfølgelig være rigtig fristende, hvis trægulvet er blevet gråt og kedeligt at se på, og træværkets overflade er præget af splinter, ridser og skrammer. Men faktisk er det synd at give køb på sit intakte – omend slidte og nussede trægulv til ære for beton, cement, linoleum, epoxy eller klik parket. Dit trægulv er nemlig, med stor sandsynlighed, kun overfladisk slidt – og derfor vil det sagtens kunne blive flot igen med den rette behandling.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

I samråd med en erfaren gulvmand vil du kunne bestemme, hvorvidt dit trægulv har behov for en gulvafslibning eller en decideret afhøvling. I langt de fleste tilfælde, hvor trægulvet er nogenlunde intakt, og ikke har buler efter vandskader (eller meget dybe skrammer), er en gulvafslibning ganske tilstrækkeligt. Med en professionel gulvafslibning kan du opnå et flot og ensartet resultat, og dit gamle trægulv kan faktisk komme til at stå som nyt. Og da et trægulv er et langt større aktivt for et hus eller en lejlighed, end et syntetisk gulv nogensinde kan blive, er det en rigtig god idé at give det slidte træværk en chance til med en professionel og billig gulvafslibning.

Find en professionel gulvsliber online

Hos Gulvkanonen finder du din lokale gulvmand. På virksomhedens hjemmeside gulvkanonen.dk kan du få mere at vide om gulvafslibning, og booke tid til en inspektion af dit trægulv. Den professionelle håndværker vil her ud fra kunne vurdere, hvilken behandling dit trægulv er bedst tjent med, og på baggrund heraf udarbejde et uforpligtende tilbud på en billig gulvafslibning.

Læs mere på gulvkanonen.dk