mommy makeover

Få din krop tilbage efter graviditet med en Mommy Makeover

Få din krop tilbage efter graviditet med en Mommy Makeover

Graviditet, fødsel og amning kan sætte deres tydelige spor på en kvindes krop. Mange kvinder oplever at de selv ikke efter hård træning og kostændring er i stand til at komme disse fedtdepoter på lår og hofter til livs, endsige genvinde den flade, stramme mave, de struttende bryster og den runde bagdel.

Dette betyder dog ikke at du er dømt til for evigt at skulle trækkes med hængende bryster, et slasket maveskind eller ucharmerende buler af genstridigt fedt. Du har faktisk alle muligheder for at få din krop igen ved hjælp af plastikkirurgi. Og til netop dette formål er den såkaldte Mommy Makeover udviklet.

Hvori består en Mommy Makeover?

En Mommy Makeover er ikke en enkelt operation men en kombination af forskellige procedurer. En Mommy Makeover har til formål at genskabe den figur du havde før du gik hen og blev gravid og begyndte at amme – to aktiviteter som er utroligt belastende for en kvindes krop, og som kan efterlade den uformelig med slap hud, ødelagte bindevævs strukturer og uhensigtsmæssige fedt depoter.

En Mommy Makeover kan består af et eller flere af følgende elementer: Brystforstørrende operation, brystløft, brystreduktion, fedtsugning og maveplastik (også kaldet tummy tuck). Det er ikke sikkert at du har brug for samtlige operationer for at skabe den kontur du ønsker dig.

Hos AGATA Privathospital kan du ifølge samtale med en dygtig og erfaren kirurg danne dig et billede af de procedurer som skal til for at genvinde din ungdommelige krop. De kompetente fagfolk hos AGATA Privathospital vil skræddersy en behandling som matcher dine ønsker og behov samt din krops unikke dispositioner. Og du bestemmer selvfølgelig selv om du ønsker en radikal ændring eller et mere naturligt udseende som resultat.

Du kan læse mere om Mommy Makeover og booke en tid til konsultation via hjemmesiden agata-privathospital.dk