Gulvafslibning Østerbro

Få en professionel gulvafslibning på Østerbro

Få en professionel gulvafslibning på Østerbro

I København er der stadig mange boliger som er forsynet med originalt trægulv. Er du så heldig at være i besiddelse af en lejlighed eller måske et byhus på Østerbro som er belagt med et smukt og massivt trægulv, anlagt samtidig med at boligen blev opført, bør du gøre alt for at passe godt på dette.

Uanset om du bor i en klassisk Københavner lejlighed med et dertil hørende plankegulv i eg eller bøg, eller om du sidder i en patricier ville eller i en herskabs lejlighed med en elegant og klassisk sildebens parket bør du værne om det lækre trægulv. Det har nemlig stor betydning for boligens personlighed og samlede udtryk. Og skal du have lagt et trægulv i en tilsvarende kvalitet vil det blive meget, meget dyrt.

Hjælp, mit trægulv er blevet slidt og grimt – hvad gør jeg?

Det kan være ganske fristende at rykke det gamle trægulv op når det ikke længere er smukt og ensartet i overfladen. Et slidt og trist trægulv er hverken nogen udsøgt fornøjelse at se på eller særligt behageligt at betræde.

Når et ellers pænt trægulv bliver slidt vil det typisk fremstå flosset og mat i overfladen. Samtidig vil gulvet være præget af misfarvninger, for eksempel fra spildte væsker som har aflejret sig i de indtørrede fibre i træværkets overflade. Solens skarpe stråler står også for en del af de grimme misfarvninger lige som nedtrådt støv og skidt vil danne en grålig film i det før så flotte og skinnende trægulv. Men inden du begynder at skifte gulvet ud bør du undersøge muligheden for en professionel gulvafslibning og en plejende efterbehandling.

DBF Gulvservice – din gulvsliber på Østerbro

Du kan altid kontakte DBF Gulvservice og få et godt tilbud på afslibning og efterbehandling af dit trægulv, som vil efterlade det strålende som nyt. Læs mere på gulvafslibning-priser.dk