Malerfirma

Få hjælp til din renovering - kontakt dit lokale malerfirma

image

Står du for at skulle sætte huset eller lejligheden i stand? Så bør du alliere dig med dygtige håndværkere – herunder en faglært maler.

Hvordan kan en maler hjælpe mig med istandsættelse af bolig?

Måske har du en idé om, at du selv vil male lofter, vægge og træværk, så snart alle de tunge dele af renoveringen er på plads. Mange mennesker går rundt med en fejlagtig opfattelse af, hvad et godt stykke malerarbejde indebærer. Og her skal du vare dig for ikke at falde i samme fælde. Et solidt stykke malerarbejde indebærer nemlig andet – og langt mere – end blot påføring af maling på lofter og vægge.

Det kan være, at dine vægge slet ikke er i en forfatning, som tillader, at du maler direkte derpå. I mange tilfælde skal pudset repareres, førend slutresultatet kan blive smukt og ensartet. Og i visse tilfælde er det ikke tilstrækkeligt blot at lappe pudset, der hvor der er revner, skrammer eller huller. Hvis pudset slår mange revner, kan det være nødvendigt at sætte filt op for at holde sammen på det og samtidig danne den optimale basis for malingen. Og er pudset i særskilt dårlig forfatning, kan en fuldspartling komme på tale.

Begge operationer kræver et vist håndelag, samt faglig ekspertise og en god portion tålmodighed. Og du som glad gør det selv amatør risikere at producere noget værre klamphuggeri.

Her kan en dygtig, faglært maler være til stor hjælp. Han eller hun har den rette erfaring og det særlige håndelag, der kræves for at få et lækkert resultat, som du kan være glad for i mange år. Malerarbejdet er kronen på værket – og du bør således ikke overlade det til tilfældighederne. Overlad det i stedet til en maler fra dit lokale malerfirma, og få et resultat du kan være tilfreds med.

Læs mere på Malerkanonen.dk