krypteret email

Få kloge fagfolk til at lave en krypteret email til dig

Få kloge fagfolk til at lave en krypteret email til dig

Du er formentlig blevet fortalt, at det er en smart idé at få lavet sig en email kryptering, og det behøver ikke hver gang betyde, at man skal oprette en ny mail, men at man kan få krypteret den eller dem, som man allerede har.

Derfor behøver man ikke frygte, at man skal til at sætte sig ind i noget helt nyt, selvom man har lært, at det er smart få krypteret ens mail, hvis man nu ikke er så klog til sådan noget med IT med videre.

Du har også fået læst op på, hvad der er af fordele ved at kryptere dine emails, så du beslutter dig for, at du ikke bare vil have en enkelt email af de mange, du bruger, til at være krypteret: Det skal være dem alle sammen!

Det vil sige arbejdsmailen, privatmailen og de andre, som du bruger, om du deler dem med andre eller bruger dem alene. De andre er eventuelt også med på den plan.

Det er ikke raketvidenskab at kryptere en mail

Derfor læser du også op på, hvordan man skal gøre det i praksis, men du kan godt se, at det er noget, som du skal sætte dig ned og blive klog på, om du så skal oprette nye mails eller gøre det med de eksisterende.

Efter en længere dag med at sætte dig ind i teknikken bag så forsøger du dig frem med, hvordan man gør.

Efter nogle umiddelbare fejlslag ser det nu ud til, at du har gjort det rigtigt, men du ved ikke lige, hvordan man tjekker, om det er gjort korrekt, og du vil trods ikke bede nogle om at forsøge at hacke din mail – om du kender dem eller ej.

Derfor indser du, at det nok er klogest at hyre nogle kloge hoveder til at kryptere din email for dig, så du ved, det bliver gjort godt nok.