Slidt emalje badekar

Få repareret slidt emalje i badekar

Få repareret slidt emalje i badekar

Når emaljen i et badekar med årene bliver slidt, vil badekarret uvægerligt komme til at fremstå uappetitligt og grimt. Kalk, okker og rust fra vandrørene vil aflejre sig i den slidte emalje og danne misfarvede plamager som føles ru i overfladen.

Dette er ikke alene ulækkert at se på. De misfarvede plamager kan opsamle sæbe og hudrester, og dermed udgøre de perfekte vækst betingelser for diverse svampe og bakterier som potentielt er sygdomsfremkaldende.

Dit badekar er altså ikke alene uindbydende at se på. Det kan også udgøre en decideret fare for dit helbred. Og derfor bør du lade emaljen reparere før du tager dit karbad i brug.

Hvorfor reparere det gamle badekar?

Måske tænker du at det er en bedre idé helt at skrotte det gamle badekar til fordel for et nyt. Men her skal du tænke på at udskiftning af badekar ikke er nogen hverken hurtig eller billig affære.

Foruden omkostningen i forbindelse med anskaffelse af et nyt badekar skal du også forestå bortskaffelse af det gamle. Soklen omkring badekarret skal brydes ned og bygges op på ny. Og indebærer udskiftningen en flytning af afløbet skal du påregne udgifter til en autoriseret VVS installatør.

Reemaljering – billigt og effektivt

En reemaljering af badekarret er en langt billigere løsning, og tager sjældent mere end fire timer. Med hjælp fra en badekarsmaler kan dit gamle badekar komme til at stå som nyt uden at det kommer til at koste dig spidsen af en jetjager.

Efter de før nævnte fire timer er emaljen i dit badekar atter strålende ensartet og stærk nok til at kunne holde de næste mange år. Og allerede efter et døgns hærdning kan du atter tage lange, varme karbade i dit nye gamle badekar.

Du kan altid få et skarpt tilbud på reemaljering af dit gamle badekar hos https://www.emaljespecialisten.dk/slidt-emalje-badekar/