skønhedsbriks

Find din nye skønhedsbriks online

Find din nye skønhedsbriks online

Det er ikke kun massører, kiropraktorer, osteopater, fysioterapeuter og andre krops behandlere som har brug for gode og solide brikse. Også professionelle inden for skønheds industrien har stor glæde af smarte skønhedsbrikse, som gør det mere behageligt for kunden at tilbringe tid i stolen. Samtidig vil en skønhedsbriks med mange muligheder for indstilling og justering være det ergonomisk korrekte valg for dig som behandler.

Uanset om du arbejder som kosmetiker eller kosmetolog, som negletekniker, som udfører manicure og pedicure behandlinger eller måske som tatovør, har du brug for en skønhedsbriks eller stol, som kan varieres i højden, og som er fleksibel i forhold til tilbagelægning og på mange andre parametre. Og leder du efter den helt rette skønhedsbriks til din salon, klinik eller praksis, kan du med fordel lægge vejen forbi Altermed Wellness.

Hvilke skønhedsbrikse kan jeg finde hos Altermed Wellness?

Hos Altermed Wellness kan du i den online shop gå på oplevelse i et stort udvalg af skønhedsbrikse i alle tænkelige udformninger, modeller og prisklasser. Du kan vælge imellem statiske brikse og elektriske brikse, som ved hjælp af diverse indstillings muligheder kan omformes til en stol.

Denne type skønhedsbriks er særdeles anvendelig for dig, som arbejder som eksempelvis både kosmetiker og negletekniker. Med en elektrisk skønhedsbriks, som kan rejses op, kan du variere dit arbejds område alt efter behandlingens karakter og type. Og så gør du samtidig dig selv og in krop en enorm tjeneste set fra et ergonomisk synspunkt.

Hvorfor skal jeg købe klinik udstyr og tilbehør hos Altermed Wellness?

Altermed Wellness er en uafhængig forhandler af de bedste kvalitets produkter til skønheds, sundheds og behandler industrien. Hos Altermed Wellness er du altid sikker på at kunne finde produkter, som lever op til samtlige sikkerheds og kvalitets kriterier og standarder.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af skønhedsbrikse, på altermed.dk