gode råd til iværksættere

Find gode råd til iværksættere

Find gode råd til iværksættere

Vi kan lige så godt lancere svaret til dig med det samme: Hvis du leder efter gode råd og forslag til iværksættere, så skal du besøge godefifs.dk

Der er dog forskellige måder, man kan være iværksætter på, og det kan handle om, hvad man egentlig ønsker at få ud af det at være iværksætter, som der efterhånden er gået sport i at være nu om dage.

Det er nemlig blevet markant lettere at oprette virksomheder, end det bare var for en håndfuld år siden, men selvom man ikke ligefrem opretter en virksomhed, så kan man godt opfatte sig selv som iværksætter.

Dette kan være fordi, man mener man har en god idé, som man gerne vil lancere, som man tror, verden endnu ikke har set mage til, eller også lægger man sig i slipstrømmen på nogle andre med ens egen idé, der er lidt anderledes end de andres.

Nogle kan godt lide at være iværksættere, fordi de får lov til selv at bestemme over deres egen hverdag og være deres egen chef, når forretningen begynder at tage fart, selvom de godt ved, at der følger meget ansvar med af den grund.

Andre igen ønsker blot at være direktør i eget firma, fordi de godt kan lide den stillingsbetegnelse og være bossen.

Men der findes faktisk også dem, som ikke jagter det med at blive egen chef med en relativt høj og selvbestemmelse over egne arbejdstider, men som bare godt kan lide at oprette virksomheder eller være med til at søsætte nye projekter for dem selv og andre – det giver dem ligefrem et kick.

De ønsker ikke at blive direktører eller medejere af selskaberne, for de kan bare godt lidt at være med til at se projekter blomstrer, hvorefter de springer videre til noget nyt.

Hvilken type iværksætter ser du dig selv som at være?