rengøringsmidler

Find rengøringsmidler og udstyr online

Find rengøringsmidler og udstyr online

advertorial

Er du indehaver af en virksomhed som beskæftiger sig inden for rengøring og sanitet? Så har du sikkert brug for en pålidelig leverandør af rengøringsmidler og udstyr. Her bør du vælge med omhu – der er nemlig ingen grund til at betale for meget for rengøringsmidler. Og derfor kan du med stor fordel vælge Rengros ApS.

Hvem er Rengros ApS?

Rengros ApS er danske virksomheders foretrukne en gros leverandør af rengøringsmidler og udstyr til rengøring, vinduespudsning og lignende.

Hos Rengros ApS finder du alt hvad du skal bruge i forbindelse med de forskellige former for rengøring, her under privat rengøring, erhvervs rengøring, sanitets rengøring og vinduespudsning. Du finder særlige sæber til såvel trægulve som stenbelagte overflader, cement, beton, linoleum, vinyl og meget andet.

image

Du kan finde redskaber og udstyr til rengøring, lige som du finder materialer så som klude, børster, svampe og så videre. Og du kan altid være sikker på at rengøringsmidler fra Rengros ApS holder en særdeles høj kvalitetsmæssig standard.

Rengros ApS udvikler og fremstiller selv en produkt serie som er særligt tiltænkt professionel rengøring. Det er nemt at finde de helt rigtige rengøringsmidler hos Rengros ApS ud fra kriterier så som ydeevne, duft og kvalitet.

Du finder rengøringsmidler til rengøring af alle materialer hos Rengros ApS som sætteren stor ære i kun at forhandle gennemtestede produkter med god drøjhed og en bæredygtig profil. Således vil du hos Rengros ApS også kunne finde særligt miljøvenlige rengøringsmidler som er fremstillet efter økologiske principper og forsynet med Svanemærket.

Der ud over kan du hos Rengros ApS finde et stort udvalg af rengøringsmaskiner, her under klassiske støvsugere, våd/tør sugere, fejemaskiner, skure- og polér maskiner, damprensere, tæpperensere og højtryksrensere.

Som indehaver af et rengøringsfirma kan du altså finde alt det professionelle udstyr og kvalitets materialer hos Rengros ApS – klik ind på rengros.dk og læs mere.