psykolog

Har du overvejet Walk & Talk-terapi?

Har du overvejet Walk & Talk-terapi?

Walk & Talk Terapi bliver mere og mere populært over hele verden. Vi ved, at fysisk bevægelse, motion og psykoterapi alle er gode for din mentale sundhed – så hvorfor ikke gøre det hele på samme tid?

Nogle gange kan det at sidde og fokusere på dine problemer, få dig til at føle dig overvældet og fastlåst – derfor kan det hjælpe at stå op og komme i bevægelse. Walk & Talk Terapi adresserer spørgsmål på en måde, der kan være mere behagelig end at tale ansigt til ansigt, fordi det kan give dig muligheden for bogstaveligt talt at komme af psykologens sofa, og gøre noget andet end blot at tale.

Walk & Talk terapi kombinerer positive livsstilsvaner og fordelene ved terapi, der kan skabe ny energi og motivation. Walk & Talk terapi er især nyttigt for dem der føler, at de kan blive blokeret eller overvældet af intimiteten på et kontor. Det kan også være en god måde at praktisere Mindfulness-færdigheder med din terapeut.

Fordele ved Walk & Talk Terapi

Udover øvelsens evne til at bekæmpe depression, angst, søvnløshed, vægtøgning og andre helbredsmæssige og mentale helbredstilstande har kombinationen af gåture med terapi også andre fordele.

At være ude i naturen hjælper vores nervesystem til at slappe af – vi ved, at det at være i naturen hjælper med at dæmpe angst og kan berolige sindet.

Eksponering for naturligt lys og frisk luft, kombineret med let træning giver mulighed for at komme i bedre humør.

At være ude at gå med en psykolog, er også et fantastisk sted at øve sine mindfulness-evner, da der er rig mulighed for at indstille sensorisk information fra alle dine sanser.

En god travetur kan motivere lysten til at deltage i yderligere vandreture på egen hånd eller med bekendte.

At være ude og bevæge sig, mens du taler om dine problemer, kan hjælpe med at skabe afstand mellem dig selv og dine problemer, og dette kan gøre dig mere afslappet.

Walk & Talk terapi passer måske ikke til enhver situation, men det kan give dig muligheden for at mødes og tale, mens du er omgivet af naturen.

Lyder det som noget for dig så besøg den velrenemenerode psykolog i Lyngby, der bruger Walk & Talk til dem der har lyst og brug for det.