hundetæpper

Har hunden virkelig brug for et tæppe?

Har hunden virkelig brug for et tæppe?

Måske spekulerer du på, om din hund har brug for et tæppe. De fleste hunde kan ikke lide at blive dækket af et tæppe, så hvad er pointen?

I praksis er tæpper faktisk gavnlige på en række forskellige måder. Nogle af de mest bemærkelsesværdige situationer og omstændigheder, hvor hunde (og ejere) drager fordel af tæpper, inkluderer:

Korthåret hunderace

Hunde med kort hår, som f.eks. Chihuahuas eller Pitbulls – kan hurtigt komme til at fryse. Men ved at give dem hundetæpper til at putte sig i, hjælper du dem med at blive varmere og mere komfortable.

Slanke hunde

Selv hvis de ikke har særlig kort hår, kæmper nogle hunderacer med at holde sig varme. Dette inkluderer hunde som afghanske hunde og Weimaraners samt blandede racer med lange og tynde kroppe.

Hvis du giver sådan en hund et tæppe at hygge sig med, kan de holde sig varme om vinteren.

Nervøse eller ængstelige hunde

Tæpper er ikke kun gode til at holde din hund varm – de kan også hjælpe med at give en følelse af sikkerhed. Hunde kryber sjældent under et tæppe eller nyder at have det lagt over sig, men nervøse og ængstelige hunde vil ofte føle sig mere sikre, når de får mulighed for at kæle med et tæppe.

Hundeejere med sarte møbler

Hvis du har pæne møbler, men ikke ønsker at forbyde din hund at sove i sofaen eller hvilestolen, kan et tæppe hjælpe med at beskytte dine ting. Møbelbetræk har samme effekt, men nogle ejere foretrækker tæpper frem for et beslag.

Et tæppe vil ikke kun hjælpe med at beskytte dine ting mod klør, men også hår, snavs, urin og spyt.

Nye og ensomme hvalpe

Unge hvalpe oplever ofte lidt ensomhed, når de er adskilt fra deres mor og søskende. Men et dejligt, behageligt tæppe kan hjælpe dem med den varme og kropskontakt, de mangler.

Dette hjælper ofte med at forhindre din hvalp i at græde, mens hun er i sin kasse.