tekstforfatter

Hvor kan man arbejde som tekstforfatter?

Hvor kan man arbejde som tekstforfatter?

Det er blot en af mange fordele ved at være tekstforfatter – selvom der da også er benspænd, som man skal være klar over, inden man begiver sig ud i den verden, hvis man gerne vil gøre det fuldt ud – at man faktisk kan arbejde de fleste steder i verden fra!

Nogle vælger at være selvstændige og arbejde på egen hånd, når de gider. Andre bliver fastansatte i et firma, og så er der måske ikke samme råderum over, hvor og hvornår man arbejder, men det kan ske.

Visse personer finder sig tilrette ved at arbejde for et contentbureau, men det kan også ske på freelance basis, så man ikke er kontraktuelt bundet af at arbejde for dette – eller flere – sted(er), så man bare tager arbejde, når man gider.

Det er jo også en måde at vifte med incitament for at arbejde: Desto mere arbejde, man laver, jo mere tjener man.

Hvor vil du gerne arbejde som tekstforfatter?

Som nævnt kan man dog som regel arbejde de fleste steder, når man er tekstforfatter, hvorfor det da ikke er umuligt at befinde sig i en anden tidszone end den danske og arbejde, hvis man lige har brug nogle varmere eller kolde omgivelser at skrive i som tekstforfatter i en kortere eller længere periode.

Nogle tekstforfattere vælger at arbejde derhjemmefra, fordi man så har kort afstand til kontoret, og det er også fordelagtigt, hvis man har små børn, der stadig er hjemme og skal passes.

Men nogle tekstforfattere kan dog godt lide at have nogle mennesker omkring sig, så de indgår måske i et kontorfællesskab sammen med andre, selvom man ikke deler firma sammen.

Godt nok skal man betale for den slags, men så er der heller ikke hjemmets sædvanlige distraktioner, og man føler sig mere forpligtet til at dukke op, når man har aftalt at mødes med andre.