kay bojesen

Kan du blive den næste Kay Bojesen?

Kan du blive den næste Kay Bojesen?

Selvfølgelig kan du ikke identisk blive Kay Bojesen, for der fandtes kun én af ham, som at du på samme måde er unik, men spørgsmålet er mere, om du har mulighederne og chancen for at blive det næste stilskabende ikon på linje med ham og nyde anerkendelse i ind- og udland?

For at gennemføre dette tankeeksperiment er vi nødt til at se på forskellige faktorer i den forbindelse, der gør sig gældende.

Den vigtigste er selvfølgelig her, at du har talent, øver dig og kan gøre dig bemærket på måder, som der ikke er set før; nogle er født med den evne, der blot skal gødes lidt, mens andre skal arbejde hårdt for at få den evne.

Og havde man opskriften på at være anderledes og tænke ud af boksen og skabe noget, som skaber positiv omtale og bestemte kredse, som folk ser op til, så ville det jo ikke være specielt at gøre – og det gjorde netop Kay Bojesen speciel.

Så her kan vi ikke hjælpe dig, men vi kan dog se nærmere på en anden faktor, som du kan udnytte til din egen fordel. 

Det er nemlig tiden, eller nærmere bestemt den tidsforskel og tidsalder som Kay Bojesen kontra du lever i, hvis du aspirerer til at blive som ham.

Du har noget tekniske udviklinger, som han ikke havde tilgængelige, og så er der kommunikationsformere til at få ens kunst ud samt, hvem man skal kende og netværke med.

Den slags har nok radikalt ændret sig siden hans tid, men du kan jo se på, hvordan han gjorde i praksis og så prøve at se, hvordan du kan overføre den fremgangsmetode til at passe ind i din egen tid.

Men husk så først og fremmest, at du lader dig inspirer af Kay Bojesen, du kan aldrig blive som ham en til en – og sådan skal det også være.