Gul og gratis

Kom godt igang med at sælge dine ting

Kom godt igang med at sælge dine ting

I en verden hvor vi har et større og større forbrug, så er der også alle gode grunde til at tænke mere bæredygtighed ind i hverdagen. Og en af de måder man kan gøre det på, er ved at sælge ens brugte ting videre, når man ikke længere ønsker at have dem. For det første så er det en glimrende måde at komme af med sine ting på, for det andet tjener man penge på det, for det tredje bliver det ikke smidt ud, så der skal bruges ressourcer på at destruere det, og for det fjerde kan det komme til nytte i et nyt hjem. 

Vi ser derfor også, hvordan flere og flere private bruger forskellige salgsportaler, hvor de sætter deres ting til salg. Det er nemlig en glimrende måde, man kan få adgang til et stort publikum, som kan sidde og shoppe varer hjemmefra. 

Derfor skal du bruge gul og gratis

Gul og gratis er et af de steder, som du med fordel kan bruge, når du skal sælge dine ting. Det er en nem og overskuelig platform, hvor du kan oploade de varer, som du vil sælge videre. Når man sælger online, så er der også mange, som efterspørger om varen kan blive sendt til dem. Det kan være, at du bor i Jylland, men har fået en potentielt køber på Sjælland. For at gøre det så nemt som muligt for både dig og den nye køber, så kan du rent faktisk vælge fragten direkte fra deres hjemmeside, og vælge den leverandør der skal sende tingene. Det betyder også, at du ikke kun er begrænset til at sælge dine ting i et bestemt område – der er dermed også bedre chancer for, at du kan få dine ting solgt. Og det måde siges at være en win-win situation.