bedemænd

Lad lokale bedemænd forestå bisættelsen

Lad lokale bedemænd forestå bisættelsen

Er du pårørende til en nyligt afdød person, og har du brug for hjælp i forbindelse med planlægning og afvikling af begravelse eller bisættelse? Så bør du kontakte en dygtig bedemand. Og i denne forbindelse er det en god idé at vælge en lokal én af slagsen.

Hvor kan jeg finde de mest kompetente bedemænd i Pandrup?

Hvis din afdøde pårørende havde sin sidste bolig i det nordjyske, og begravelsen eller bisættelsen skal foregå fra en kirke eller et kapel i et sogn på de kanter, kan du med fordel anvende Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri som din bedemand.

Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri har afdelinger i Hjørring, Hirtshals, Pandrup, Sindal, Frederikshavn og Tårs og kan således præsentere et udvidet netværk af dygtige bedemænd med et stort lokal kendskab og mange års erfaring inden for branchen. Når du vælger Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri som din bedemand i Vendsyssel kan du forvente en på én og samme tid empatisk og professionel behandling.

Samtlige bedemænd tilknyttet Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri er veluddannede og erfarne, og efterlever samtlige krav og regulativer udstukket af branche foreningen Danske Bedemænd. Derfor kan du være helt sikker på at dine bedemænd i Pandrup overholder de professionelle og etiske retningslinjer som det forventes af en bedemand – og at du og din kære afdøde vil blive behandlet på diskret og respektfuld vis.

Hvad kan Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri hjælpe med?

Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri varetager samtlige forpligtelser og løsning af opgaver relateret til dødsfaldet. Du kan blandt andet få hjælp til korrekt og rettidig anmeldelse af dødsfaldet, lige som Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri gerne hjælper med at indhente begravelses hjælp fra den afdødes egen forsikring eller fra den kommune i hvilken vedkommede havde sin bopæl.

Hvis du ønsker at kontakte Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri vedrørende hjælp til begravelse eller bisættelse kan du besøge hjemmesiden baggesen.dk