Lækre retter til dig, der godt kan lide chili

Lækre retter til dig, der godt kan lide chili

Chili er på ingen måde et særlig brugt krydderi i det danske køkken. Der er dog stadig mange danskere, der er vilde med den stærke grøntsag. Hvis du er en af dem, giver det god mening for dig, at du går på jagt efter lækre retter, hvor der er masser af chili i. Dermed kan du nemt få din lyst til chili styret. 

Mangler du inspiration til, hvilke former for retter du kan tilberede med chili, kan du få masser af inspiration her. Vi har nemlig samlet en række lækre retter, der er lige i øjet for dig, der holder af stærk mad. 

1. Chili con Carne

Er du vild med chili, er det aldrig af vejen at tilberede en god gang chili con carne. Det er en virkelig lækker mulighed for dig for at få en god mættende ret, hvor den stærke smag er tydelig, men hvor der også er mange andre smage og teksturer repræsenteret. Mangler du en god opskrift på chili con carne, kan du finde den på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/10355/chili-con-carne 

2. Chilimarinerede rejer

En anden klassiker med chili er de chilimarinerede rejer. Det er en meget simpel ret for dig at tilberede, da du bare skal tilberede en marinade og lade rejerne ligge i den. Retten er perfekt til at servere som en snack eller for eksempel som en del af et tapasbord. 

3. Suppe med chili

Har du brug for at få varmen om vinteren, er det oplagt for dig, at du tilføjer chili til din suppe. Det er med til at give den et boost både smags- og varmemæssigt. Det er derfor oplagt for dig at vælge det. Du kan kombinere chili med en lang række forskellige grøntsager og dermed tilberede en lækker supper. 

Er du ikke vant til at spise så meget chili, skal du selvfølgelig vælge nogle milde varianter. Er du vant til det, kan du vælge nogle stærkere.