loppemiddel hund

Loppemiddel til hund - når din hund skal være loppefri

Loppemiddel til hund - når din hund skal være loppefri

Sommertid er udetid – også for de firbenende venner. Og når hunden løber frit i naturen sammen med sine firbenede venner risikerer den at pådrage sig lopper og flåter.

Når du køber midler mod flåter og loppe angreb til din hund, skal du se dig godt for. Det er vigtigt at du vælger produkter som er testede og godkendte. Derfor bør du altid vælge produkter som er forsynet med CE mærket, og helst stammer fra anerkendte producenter.

Det er smart at vælge en troværdig forhandler, som sætter en ære i at udvælge de bedste produkter – og måske endda de produkter som indeholder mindst mulig skadelig kemi i form af kunstige tilsætnings stoffer. Nu om stunder findes der mange loppe- og flåtmidler til hunde som er baseret på naturlige ingredienser. Disse kan måske være egnede til en hund med sart hud, eller en hund som har nemt ved at udvikle allergiske reaktioner.

Hvor finder jeg de bedste loppe- og flåtmidler til hunde?

Hos Dyreverdenen finder du et stort og varieret udvalg af forskellige loppe- og flåtmidler til hunde. Uanset om skaden er sket, og din hund derfor skal bruge et effektivt loppebad, eller om du ønsker at forebygge loppe og flåt angreb når din hund færdes i det fri og blandt andre hunde, kan du finde de rette produkter hos Dyreverdenen.

Dyreverdenen forhandler produkter fra kendte brands så som BayVantic, Program Vet, Frontline, Beaphar, Capstar, Anibio, KW, Trixie, B&B og Meku. I den online shop på Dyreverdenen.dk finder du såvel tættekamme flåt og tægetænger som loppeshampoo og forebyggende loppe- og flåtmidler i tablet form eller som dråber eller spray.

Med tabletter mod lopper og flåter kan du nemt forebygge angreb i op til to måneder. Så hvis hunden står for at skulle i hunde pension i forbindelse med ferien, er det en god idé at give den en forebyggende tablet. Du kan se alle loppe- og flåtmidler til hunde på Dyreverdenen.dk