døre

Nyd den friske luft på din veranda

Nyd den friske luft på din veranda

advertorial

En veranda er i princippet det samme som en overdækket terrasse. Forskellen ligger i, at på en veranda træder du direkte ud, hvor imod en overdækket terrasse kan ligge lavere og du skal træde ud og ned. Ellers er der ikke den store forskel. Har du en veranda kan du med fordel få udskiftet en enkelt dør med et sæt dobbeltdøre. Du kan se flere her https://klarvinduer.no/dorer/dobbel-verandador.

Ved at få en dobbelt dør kan du nemmere komme ind og ud og samtidig vil din stue virke større. Især hvis dørene vender ud af. Du kan også nemmere sidde indendørs og nyde haven når vejret ikke er at sidde udendørs på din veranda.

døre

Få råd og vejledning

Skal du have udskiftet dine verandadøre og måske også andre yderdøre kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Både i forhold til hvilken type døre du skal vælge, men også om det giver mening at få skåret et større stykke ud i muren og dermed få større verandadøre. Det kan din tømrer relativt nemt gøre med et diamantbor. Forudsat at det er muligt i forhold til hvordan husets mure er lavet.

Selvom man i princippet ofte selv kan udskifte ens døre og vinduer, kan det alligevel anbefales at få en tømrer eller glarmester til at gøre det. Årsagen er at du dermed er sikker på at døren og evt. vinduer bliver sat ind korrekt i. Dermed sikre du dig blandt andet at de holder længere og ikke falder ud. Du kan også få råd og vejleding til hvordan du skal vedligeholde dem.

Det gør du blandt andet ved at gennemgå dem med jævne mellemrum. Det gælder blandt andet fugerne og hængslerne. Er der revner i fugerne skal de udskiftet og du kan med fordel give hængslerne olie, så de nemt kan lukke.