radonmåling

Radonmåling og andre målinger af indeklima

Radonmåling og andre målinger af indeklima

Er du bekymret over indeklimaet i din bolig? Så er der flere tiltag du selv kan iværksætte for at forbedre dette.

Af hensyn til forekomsten af blandt andet radon og andre skadelige partikler i luften bør du sørge for at lufte ud med en vis hyppighed.

Du skal selvfølgelig holde en vis hygiejne standard i hjemmet, for eksempel ved regelmæssig støvsugning. Herved fjernes de støv partikler som kan give anledning til astma, allergi og andre problemer med luftvejene, og som desuden fungerer som grobund for bakterier og svamp.

Du kan vælge at installere en luftrenser som filtrerer luften. Og endelig bør du være opmærksom på graden af fugtighed i luften i dine stuer og værelser.

Hvad er et hygrometer?

Et hygrometer er et apparat som anvendes i forbindelse med måling af luftfugtighed i et rum. Hvis du således har mistanke om et for højt niveau af fugt i luften i din bolig kan du med fordel anskaffe dit et hygrometer til hjemmebrug.

Med et hygrometer vil du kunne skaffe dig et overblik over såvel temperatur som luftfugtighed, og dermed danne dig et billede af dit indeklimas tilstand.

Hvor kan jeg købe et hygrometer til hjemmebrug?

Du kan købe et hygrometer til hjemmebrug hos RadonHuset. RadonHuset forhandler forskellige hygrometer modeller, her under det smarte lille hygrometer som kan monteres på dit køleskab ved hjælp af en magnet. På den måde husker du at aflæse dit hygrometer dagligt.

Dette hygrometer angiver såvel graden af luftfugtighed som temperaturen – begge parametre over et forløb på 24 timer. Den smarte farve skala på dit hygrometer gør at du nemt at se om luftfugtigheden er højere end det anbefalede. Og så kan du tage affære med diverse regulerende tiltag.

Du kan se og bestille det smarte hygrometer til hjemmebrug i den online shop på hjemmesiden RadonHuset.dk.