scooter

Skal du købe en ny eller brugt scooter

Skal du købe en ny eller brugt scooter

Når ens børn kommer i alderen, hvor de kan tage scooterkørekort, og selvstændigt køre Danmark tyndt, så har man hurtigt nogle spørgsmål man vil have besvaret. Skal man købe en ny eller brugt scooter. Hvad skal scooteren koste. Er der noget man skal være opmærksom på? Vi vil i dette indlæg give et indblik på, hvad du skal holde øje med.

En ny scooter

Vælger du at det skal være en ny scooter, så er der ikke så meget der skal holdes øje med. Der skal tjekkes, at scooteren er som den skal være, og at den er en 30 scooter. Det er ulovligt at køre på en 45 scooter, hvis man ikke har kørekort til bil.

En brugt scooter

Ved køb af en brugt scooter, skal man undersøge sagen lidt nærmere. Der kan være mange ting, som man skal holde øje med, for at man ikke står med en scooter, som enten er ulovlig eller ikke virker som ønsket. Det første og bedste at gøre er, at kontakte sælger og høre om den er ulovlig. Spørge direkte hvor hurtigt den kan køre, og om der er lavet noget ved den, som der ikke bør være.

Hvis den ikke er ulovlig, så er det vigtigt at spørge, om den er blevet tjekket på et værksted, eller på anden måde er blevet efterset gennem tiden. Hvis en scooter er blevet efterset, så sørg for at se en kvittering for det, så det ikke bare er et slagstrick.

Ønsker du at få en scooter efterset, inden du køber den, så kan du evt. tage den forbi et firma som gerts scooter service. Her er de eksperter i scootere, og kan med garanti give dig rådgivning på, hvad scooteren fejler (Hvis den fejler noget), hvad du skal være forberedt på m.m. Find dem her: http://www.gertsscooterservice.dk/