kontant lån

Tag et online kontant lån når økonomien skal strækkes

Tag et online kontant lån når økonomien skal strækkes

Står du for at skulle rejse på ferie eller sætte huset i stand, og kniber det med finanserne? Så kan du overveje at optage et kontantlån.

Hvad er et kontantlån?

Et kontantlån er et lån som kan optages online gennem en bank eller et penge institut som er godkendt til at udstede lån af denne type. Et kontantlån vil typisk være forholdsvis nemt at optage idet hele låne processen foregår via nettet. Det betyder at du kan ansøge om et kontantlån blot du er i besiddelse af en computer, en smartphone eller en tablet – og så selvfølgelig en internet forbindelse.

Hvor mange penge kan man låne med et kontantlån?

For de fleste online låne udbyderes vedkommende gælder at der er en øvre grænse for kontantlån på omtrent 300.000 kroner. Der vil som regel også være en nedre grænse. Hos et online penge institut så som for eksempel Ikano Bank er denne nedre grænse på 15.000 kroner – men den kan godt være lavere endnu.

Grunden til at der er sat en øvre grænse for udstedelse af kontantlån er at der ikke kræves sikkerhed for optagelse af online lån. Det betyder at du ikke skal kunne kautionere for lånet med eksempelvis dit hus eller din bil. Og det sætter så en naturlig grænse for låne beløbets størrelse.

Hvordan kan jeg komme i betragtning til et kontantlån?

Det er nemt at optage et online kontantlån. Som nævnt kan du optage det online uden at skulle møde fysisk op og skal blot kunne komme på nette via smartphone, tablet eller pc. Der ud over skal du kunne dokumentere din alder og din status som fast bosiddende i Danmark ved hjælp af dit NemID. Og så må du ikke stå opført hos RKI (Ribers Kredit Information) eller i Debitor Registret.

Læs mere om kontantlån på https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan