trampolin

Underholdning og motion med en smart have trampolin

Underholdning og motion med en smart have trampolin

En trampolin er et morsomt og udfordrende stykke legetøj – og de fleste har plads til en trampolin i haven. Have trampoliner er gennem de seneste år gået hen og blevet rigtig populære blandt børnefamilier med hus og have. Dette er ikke uden grund.

Med en have trampolin kan ungerne underholde sig selv i timevis på de lange lune sommerdage, og få masser af motion, lys og frisk luft. Børnene sover godt om natten, og får styrket såvel deres motorik som deres koordinations evne og selvfølgelig alle kroppens muskler. Og dette er langt mere udviklende for børnene end det er at tilbringe hele sommeren i selskab med en skærm.

Hvordan vælger jeg min nye have trampolin?

Have trampolinens store popularitet og udbredelse har samtidig resulteret i et marked, som er spækket med utallige variationer over temaet have trampolin. Dette er selvfølgelig en god ting – så er der meget at vælge imellem. Samtidig kan det dog godt være svært at bedømme hvilken trampolin man så skal vælge. Her er en mini guide til valg af trampolin.

For det første skal du undersøge, om du overhovedet må opstille en trampolin i din have. Visse grundejer foreninger har indført regler desangående. Nogle foreninger forbyder kategorisk alle former for trampoliner i haverne. Dette skyldes som regel støj gener. Andre tillader de såkaldte trampoliner til nedgravning, som er placeret i jordhøjde og derfor ikke kan genere nogen rent æstetisk. Og så er der selvfølgelig mange foreninger, som ingen regler har på området.

Dernæst skal du sørge for at købe din trampolin – hvad end der er tale om en trampolin til nedgravning eller en frit stående model – hos en godkendt dansk forhandler. På den måde sikrer du dig, at din nye trampolin overholer alle gældende krav og sikkerheds standarder.

Læs mere, og find din perfekte trampolin, på trampolinguiden.dk