parfume

Vælg den rette parfume som kan bruges til daglig

Vælg den rette parfume som kan bruges til daglig

De fleste af os har prøvet at gå rundt og snuse til parfumer i stormagasinernes kosmetik og parfume afdelinger. Det kan være ganske berusende at hengive sig til de mange eksotiske dufte, som kommer i smukke falkoner, og ofte er lanceret af billedskønne modeller, top kendisser eller stjerner fra popverdenen.

Skal du vælge en parfume, som du skal kunne gå med til hverdag, bør du være meget opmærksom på parfumens type. Det nytter for eksempel ikke at dukke op på arbejdspladsen iført Opium fra Yves Saint Laurent, eller en anden tung parfume af lignende kaliber. For det første vil de dyre dråber være nærmest spildt, og falde pladask til jorden.

For det andet vil dine kolleger og eventuelle kunder, patienter, klienter, samarbejdspartnere eller andre, som kommer i nærheden af dig i løbet af dagen, hurtigt blive kvalmt til mode. Visse dufte er skabt til nattelivet – og ikke til dagligdagen.

Hvilken parfume skal jeg vælge som min dag parfume?

Hvis du gerne vil dufte godt og appetitligt uden at afskrække alle omkring dig, bør du vælge en mere diskret duft – en, som man først fornemmer, når man er helt tæt på, og som har en vis flygtighed og luftighed over sig. Det kan for eksempel være en af de mange lækre dufte fra Clean, som kan få dig til at dufte frisk og ren, som var du lige stået ud af bruseren.

De fleste parfumer fra Clean egner sig super godt som dag parfumer, idet de aldrig rigtig bliver vamle og påtrængende. Til gengæld vil en Clean parfume drukne, hvis du vælger at bære den på natklubben eller til en vild fest. Her har de tungere, mere krydrede og sensuelle dufte deres fulde berettigelse.

Du kan finde parfumer fra Clean og andre populære brands i Sephoras online shop på sephora.dk